Selasa, 30 Disember 2014

10 Kebaikan Mealshake

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. 

Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Kebiasaannya, ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya. 

Meal Shakes Shaklee dihasilkan untuk semua golongan pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Meal Shakes Shaklee merupakan pilihan bijak. 

10 kebaikan yang ditawarkan oleh mealshake adalah:-

1. Mengekalkan tenaga sepanjang hari. 

2. Pertumbuhan dan pembaikan tisu badan.3. Kekalkan kesihatan kulit dan membaiki sel-sel badan.

4. Membantu penghadaman dan mengelakkan sembelit. Saya amalkan bagi pada anak no 3,alhamdulillah berkesan untuk dia. Tiada lagi sembelit yang menyeksakan dia.

5. Meningkatkan tahap keprihatinan/fokus dan memlihara sistem saraf.6. Menyeimbangkan cecair badan dan membantu agar anak kurang rasa letih.

7. Memelihara kesihatan gusi, gigi dan kulit serta menentang infeksi kuman.

8. Memulihara kesihatan mata. Bagi saya ini amat penting untuk kanak-kanak.

9. Membantu kesihatan dan perkembangan tulang untuk tumbesaran.


10. Membantu untuk pembinaan sel darah merah dengan kehadiran iron dan B12 dalam mealshake.https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=fad966a3f8fc7a538c1edd9aa5c22fd5


Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan membeli produk Shaklee hubungi: 
Dr Niny Fariza Junoh 
 Shaklee ID 1098254 
 Email : niny_fariza@yahoo.ca 
 SMS/What'sapp/Telegram : 013-2240354 
 COD area: Ipoh
Inginkan harga yang lebih murah?? 
 Nak jadi Ahli??