Selasa, 2 Disember 2014

Promosi Disember 2014

Setiap bulan SHAKLEE akan buat PROMOSI untuk pengguna barangannya. Bulan ni Disember 2014 PROMO berganda untuk  Vitamin C dan Vitamin E. 

Beli 6 dapat percuma 1.

Beli dua dapat less 5%

Memang berbaloi-baloi bagi yang membelinya bulan ini..


Vitamin C


  • Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri
  • Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata
  • Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.
  • Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran
  • Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.
  • Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.
  • Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.
  • Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi.
  • Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.
  • Membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.
  • Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.
  • Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih. Berguna dalam rawatan anemia. Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah.
  • Merawat jangkitan saluran kencing.
  • Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=39f4bdc74fe2fa9312f7eff5335c00c5



Vitamin E


  • Awet muda
  • Membaiki peredaran darah, memperbaiki tisu, rawatan PMS
  • Mengurangkan parut
  • Meningkatkan kesuburan untuk lelaki & juga wanita
  • Kulit dan rambut sihat, cantik & lebat
  • Merawat masalah keintiman
  • Merawat masalah seksual lelaki
  • Vitamin E juga boleh dijadikan sebagai masker semulajadi.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=ac3811a6c6bb180aa7db3e94fdab42cc



Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan membeli produk Shaklee hubungi: 
 Dr Niny Fariza Junoh 
Shaklee ID 1098254 
Email : niny_fariza@yahoo.ca 
SMS/What'sapp/Telegram : 013-2240354 
COD area: Ipoh 
Inginkan harga yang lebih murah?? 
 Nak jadi Ahli?? 

10 ulasan:

  1. yang mana berkira-kira untuk dapatkan vitamin c boleh la grab bulan ni...pasti tak menyesal

    SELAMAT TINGGAL GASTRIK

    BalasPadam
  2. Dahsyat sungguh bulan ni. Double promotion... Rugi tau yang mana tak beli... Murah dari biasa... nak lagi murah kena lah join ahli... betul tak??/

    Tampil Cantik Menawan Tanpa Jerawat Dan Jeragat Di hari Bahagia? Apakah Caranya?

    BalasPadam
  3. sukanya..tak sabar nak grab vita e..vitamin c masih banyak

    CANTIK TANPA JERAWAT

    BalasPadam
  4. Wahh mesti grap vit e bulan nie.shaklee nie tahu jer vit e dah kehabisan..

    BalasPadam
  5. peluang bulan ni tidak harus dilepaskan..lagi2 april tahun depan kena GST, ok sgt tu kalau beli dua2 yang twin pack

    BalasPadam
  6. Baru berangan nk beli.. Sekalinya.. Promosi betul2.. hehe.. Mmg akn daku rembat cpat2..
    SAYA PENGSAN SEMPENA PROMOSI DISEMBER

    BalasPadam
  7. peluang untuk lebih berjimat.. untuk pengunaan 4 hingga 6 bulan... jimat gler...

    BalasPadam