Jumaat, 19 Disember 2014

Lagu Memori

Duhai kasih cuba kau dengarkan
Bisik hati penuh kejujuran
Dengan sepenuh keikhlasan
Ku dambakan pengertian

Jangan kau dengar fitnah dunia
Kerna ianya dusta semata
Menghancurkan kesucian
Jalinan kebahagiaan

Sebenarnya aku merasa
Sinar cahaya yang gemilang
Ketika kau beriku harapan

Dan sering aku harapkan
Cinta berlandas keimanan
Dan kasih suci kita kan diberkati

C/o:
Ku cuba sedaya
Agar dirahmati perhubungan yang telah terbina
Kerna pasti aku
Yang akan merasa pedihnya kehilangan insan sepertimu

Tuhan berikanlah
Ketabahan hatiku untuk membina impian kasihku
Bersama mengharapkan
Ketulusan cinta ini untuk membina mahligai bahgia..


Tahu tak lirik lagu apa kat atas tu??
Haa betul lirik lagu UNIC, MAHLIGAI BAHAGIA
Setiap pasangan mesti ada lirik lagu yang menjadi memori yang tak dapat dilupakan. Lagu ni adalah lagu pertama yang suami (masa tu kekasih la konon) tujukan kat saya. Dimuatkan dalam  CD untuk saya dengar. Pertama kali mendengar lirik lagu ni air mata saya mengalir (jiwang sekejap..haha). Suami saya sekarang adalah merupakan lelaki pertama dalam hidup saya  dan terakhir. Semoga kebahagiaan kami hingga ke Jannah...Amin..


Apa lagu memori orang lain??
Jom kongsi dengan saya..


Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan membeli produk Shaklee hubungi:
Dr Niny Fariza Junoh
Shaklee ID 1098254
Email : niny_fariza@yahoo.ca
Facebook: Niny Fariza
Page: DR NF Supplement Shop
SMS/What'sapp/Telegram : 013-2240354
COD area: Ipoh
Inginkan harga yang lebih murah??
Nak jadi Ahli??
Cara Jadi Ahli Shaklee

18 ulasan:

  1. Wah... so sweet... Kami xde lagu memori... hasben ktun just mainkan gitar je...hehe

    BalasPadam
  2. Romantiknyaa.. ada juga lagu sweet ktorg tapi dah lupa tajuk! Haha

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. masa student duit takde bagi lagu jer la..haha

      Padam
  4. Suami suka mainkan piano utk sy..ada masa dia menyanyi smbil main piano

    BalasPadam
  5. Semoga berbahgia hingga ke jannah..mengimbas kenangan bahagia dengan lagu dan lirik memang senang nak ingat....romantik kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin..romantik masa bercita lain..dah kawin lain lak romnatiknya..hihi

      Padam
  6. Wah, wah... sweet sangat. Lagu memory dengan suami takde tapi banyak jugalah lagu-lagu cinta yang kami suka dengar bersama.
    Meraikan Anak Autisme

    BalasPadam