Khamis, 20 November 2014

Herbalax



Kelebihan dan Kebaikan Herb-Lax Shaklee




Manfaat Utama Herb-Lax Shaklee

  • Pembersihan najis yang tersekat.
  • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.  


Sistem pencernaan manusia
  • Membantu masalah sembelit. 

Masalah sembelit yang berterusan merunsingkan.
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
  • Mengempiskan perut. 


Perut kempis,idaman ramai


  • Memejalkan perut.
Sumber-sumber herba semulajadi yang terdapat dalam Herb-Lax Shaklee:

Buckhorn bark- melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan kelembapan kepada usus.

Licorice root- membantu proses detoksifikasi

Fennel seeds- mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah semebelit dan kembung perut atau usus.

Anise seeds- merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan


Rhubarb root- Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotic

Blue malva flower- membantu proses detoksifikasi danmengimbangi tekstur kulit

Culver root- membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma

Alfalfa leaf- membersihkan usus, darah dan hati.

Senna leaf- merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.


Siapa Yang Memerlukan Herb-Lax Shaklee?

  • Mereka yang pengamal tegar ubat tahan sakit
  • Mereka yang ada masalah pembuangan kurang lancar
  • Mereka yang banyak jerawat
  • Pesakit gout dan kita yang ingin membersihkan usus.

Lain-lain manfaat :

  • Memudahkan fungsi usus
  • Menghilangkan jeragat
  • Mengurangkan bau badan

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=85c19375f0c12c6793bf66b4e2666dc4


 NINY FARIZA JUNOH
CONTACT/SMS/WHATSAPP/TELEGRAM:

24 ulasan:

  1. Herb lax bantu anda untuk kempiskan perut dan detox toksin yang ada dalam badan anda.

    bahaya kencing manis yang menakutkan boleh ragut nyawa anda kapan sahaja

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesuai juga untuk sesiapa yang mengalami masalah sembelit..

      Padam
  2. Best sgt herblax nie...mlm sblm tdow ambik.esok nyer lancar je...heheee...
    skrg stop dulu sbb bf bby...nanti pasti akan ambik balik.jom cuci usus anda yg kotor tu...buang lemak2 degil tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak sesuai kepada yag bf sebab ianya panas sikit..

      Padam
  3. adik saya mengamalkan herbalax memang best katanya..di samping untuk sembelit, bonus yg dia dapat ialah perut jd kempis..

    berkesankah omega guard?

    BalasPadam
  4. Saya tak pernah lagi cuba herb lax ni...tapi suami saya ambik herb lax, katanya seronok sebab senang nak membuang.

    Keistimewaan Gla Complex

    BalasPadam
  5. Saya jarang ambil herblax sbb cukup dgn alfalfa, esp,Ostematrix mmg xde sembelit. Cuma sekali sekala saya ambil sebiji je utk bantu detox

    BalasPadam
  6. Yang mana tak pernah2 detox usus, harus amek herblax. Biar herblax 'basuh bersih' usus yang 'berkarat'. Kalau kita boleh boleh usus yang bersih dan yang penuh dengan toksin nie mesti geli.

    JommSihatDanCantik -> TIPS DIET UNTUK PESAKIT KENCING MANIS

    BalasPadam
  7. MIL memang ambik ni sebab maslah sembelit...so far alhamdulillah,ianya sngat membantu

    BalasPadam
  8. Orang yang kerap alami sembelit better ambil herblax ni. Flush out usus. Jadi lega.. perut pun kempis

    BalasPadam
  9. Perut ni rasanya dah makin naik... nak kena amik herblax ni... skrg cuma amalkan alfalfa je.. boleh kan sis kalau ambil kedua2nya?

    Atasi Berat Badan Berlebihan Sebelum Di Ejek Seperti Tong Drum Oleh Suami Sendiri!!!

    BalasPadam
  10. Herba lax mampu mengempiskan perut yang boroi,lawaskan pembuangan dan yang paling best boleh kurus..yeahhhh

    Hantaran Kahwin Shaklee Untuk Yang Tersayang

    BalasPadam
  11. saya memang mengambil herb lax untuk kempiskan perut, maklumlah selepas dua kali melahirkan ni..hihi


    Info Penyusuan Yang Perlu Diketahui Jika Anda Pertama Kali Bakal Bergelar Ibu

    BalasPadam
  12. yang mana nk kempiskan perut cubalah herb-lax ni,selain dapat kempiskan perut,masalah sembelit juga dapat diatasi

    BalasPadam
  13. Saya Mmg ambik herblax ni.. Mmg lancar.. Pembuangan tak sakit perut memulas mcm ssetengh produk lain.. Mmg best.. Kempis je perut.. Alami masalah sembelit yg serius pn boleh setel dgn herblax..
    RESVERATROL : ELAK ANDA MATI CEPAT

    BalasPadam
  14. paling suka herblax untuk detox..mmg rasa lega lepas tu. Apa yg rasa tak selesa pada perut, dpt keluar dengan berkesan.

    APA DAH JADI DENGAN PERUT BERANGIN

    BalasPadam
  15. Blm juga cuba herblax..yang nak detox kena cuba ni..

    Risau Kena Potong Kaki

    BalasPadam
  16. Wow, kena cuba gak ni.. saya dah loose weight sejak consume ESP & alfalfa, tapi perut buncit masih kelihatan..

    BalasPadam