Selasa, 27 Januari 2015

CoQHelath Plus


Banyak produk yang ada kandungan CoQ10.Apakah kehebatan CoQ10 Shaklee?Ia mengandungi semua keperluan semulajadi yang terdiri daripada campuran 28mg CoQ10 yang diadun bersama Vitamin E dan ekstrak teh hijau. Gabungan komponen ini boleh didapati di dalam kapsul bioketersediaan melalui penggunaan minyak kacang soya bagi memaksimumkan penguraian dan penyerapan CoQ10 pada kadar yang paling optimum. CoQHealth Shaklee telah terbukti dalam:

  • Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
  • Menggalakkan dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
  • Meningkatkan peredaran darah
  • Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah5 Perbezaan CoQ10 Shaklee berbanding produk lain di pasaran 


1. Kombinasi CoQ10 dan vitamin E terbukti mengukuhkan keupayaan antioksidan yang terdapat di dalam vitamin E kerana CoQ10 membantu mengitar dan menjana semula vitamin E untuk memberikan perlindungan antioksidan yang berterusan terhadap sel-sel tubuh.


2. Ekstrak Teh Hijau mengandungi procyanidins yang telah ditemui dapat membantu menyokong kesihatan endothelium (lapisan tisu antara kapilari darah dan jantung).


3. CoQ10 ditemui daripada sumber semulajadi melalui kaedah penapaian yis. Bahan mentahnya merupakan satu-satunya CoQ10 semulajadi yis yang ditapai dimana sumbernya telah diuji dan diyakini ramai secara meluas dan mempunyai kualiti tinggi dalam sumber bioketersediaan CoQ10.


4. Anda perlu mengambil/makan hampir 1.7kg ayam atau 28 cawan brokoli sehari bagi menyamai jumlah setara dengan 28mg CoQ10 di dalam CoQ HealthTM Plus Shakle.5. Tanpa gluten. Gluten ialah protein yang didapati daripada makanan terproses seperti gandum dan barli.


Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan membeli produk Shaklee hubungi: 
Dr Niny Fariza Junoh 
Shaklee ID 1098254 
Email : niny_fariza@yahoo.ca 
SMS/What'sapp/Telegram : 013-2240354 
COD area: Ipoh 
Inginkan harga yang lebih murah?? 
Nak jadi Ahli??